Systemy boss i boss mini z certyfikatem HACCP

aktualizacja: 30-01-2020, 12:55 – artykuł promocyjny


Boss i boss mini, lokalne systemy nadzoru i monitoringu, otrzymały certyfikat zgodności z rygorystycznymi wymogami HACCP, jako system zapewnienia bezpieczeństwa żywności w gastronomii. Dobrowolna certyfikacja potwierdza, że te produkty firmy Carel, mogą wspierać bezpieczeństwo żywności zgodnie z oczekiwaniami branży, przepisami i najbardziej zaawansowanymi standardami (takimi jak Global Food Safety Initiative).


„Ten certyfikat jest dla nas bardzo ważny, ponieważ daje gwarancję bezpieczeństwa żywności”
- skomentował Pierluigi Semenzato, Application Manager Retail Solutions.
 

Systemy boss i boss mini z certyfikatem HACCP

„Możemy to postrzegać jako zrównoważony rozwój w łańcuchu chłodniczym, w którym potencjalne zagrożenia dla żywności powstają pod względem czasu przechowywania, temperatury lub wilgotności względnej, które mogą nie być optymalne. Właśnie tam systemy CAREL gwarantują niezawodność i precyzję pomiarów, stając się cennym sojusznikiem dla osób odpowiedzialnych za jakość i bezpieczeństwo żywności ”.

Kontakt w sprawie produktów:

ALFACO Polska Sp. z o.o.
tel. +48 71 340 05 75
www: www.alfaco.pl
www.carel.pl
www.copeland.pl
mail: wyślij wiadomość




All rights reserved © 2004-2022 instalacjebudowlane.pl      |      Powered by strony www introNet